Het gerucht gaat: Amerikanen kunnen leningen voor kleine bedrijven goedkeuren, ongeacht krediet

Als u de kosten van leningen voor kleine bedrijven begrijpt, kunt u als ondernemer de beste optie kiezen en geld besparen. Dit is wat u moet weten over de rentetarieven en vergoedingen voor zakelijke leningen. Lees verder!

Gerelateerde onderwerpen (advertenties):

Om te beginnen- Wat is de rente op een zakelijke lening?

De rentevoet van een zakelijke lening is in wezen hoeveel een geldschieter u in rekening brengt voor financiering. Kijk rond voor zakelijke leningen met een lage rente, omdat de volgende factoren van invloed kunnen zijn op de tarieven die u wordt aangeboden:

de financier: Bankleningen voor kleine bedrijven hebben doorgaans de laagste rentetarieven, maar strikte kwalificatievereisten. Online kredietverstrekkers hebben minder vereisten om in aanmerking te komen, maar brengen hogere kosten in rekening: de rentetarieven voor sommige soorten online zakelijke leningen kunnen variëren van 7% tot 100%.

Uw huidige financiële situatie: De geldschieter zal rekening houden met criteria om in aanmerking te komen, zoals uw kredietscore, tijd in het bedrijfsleven en bedrijfsinkomsten. Als u een risicovolle lener lijkt te zijn, zal de aangeboden rente vrijwel zeker hoger zijn.

Het type lening: Lenders bieden een verscheidenheid aan leningen voor kleine bedrijven, met rentetarieven die variëren afhankelijk van het product. Leningen die worden ondersteund door de Amerikaanse Small Business Administration zijn vaak de beste deal. De SBA-leningtarieven variëren van 5.50 procent tot 8%.

Uw onderpand: Als u uw lening veilig stelt met zakelijke zekerheden, zoals inventaris of onroerend goed, kunnen kredietverstrekkers u een lagere rente aanbieden. Omdat de geldschieter beslag kan leggen op deze activa voor wanbetaling, wordt het risico van de geldschieter verminderd.

Marktomstandigheden, het totale geleende bedrag en de lengte van de terugbetalingsperiode zijn allemaal factoren die de rentetarieven op zakelijke leningen kunnen beïnvloeden.

Is de rente op een lening voor een klein bedrijf vast of variabel?

De rente op een lening voor een klein bedrijf kan vast of variabel zijn. De rente en maandlast van een lening met vaste rente veranderen niet gedurende de looptijd van de lening, waardoor de aflossing makkelijker te budgetteren is.

Vaste rentetarieven zijn gebruikelijk bij leningen met een vast bedrag. Deze lening is ideaal voor eenmalige zakelijke aankopen en voor financieringsbehoeften op lange termijn, zoals het financieren van een grote bedrijfsuitbreiding, het kopen van onroerend goed of het herfinancieren van schulden.

Een lening met variabele rente kan een lagere aanvangsrente hebben dan een lening met vaste rente, maar die rente is onderhevig aan verandering omdat ze gekoppeld is aan een onderliggende index die fluctueert met de markt. Dit betekent dat uw betalingen kunnen variëren, waardoor het moeilijker wordt om te budgetteren.

Aan een zakelijke kredietlijn kan een variabele rentevoet worden gekoppeld. Hiermee kunt u geld lenen en in termijnen terugbetalen, net als bij een creditcard. Dit type lening is ideaal voor bedrijfseigenaren die geen specifiek geldbedrag nodig hebben, maar snel toegang tot contant geld nodig hebben, of het nu gaat om noodfondsen of werkkapitaal op korte termijn.

Hoeveel bedragen de leningskosten?

Kosten voor zakelijke leningen zijn vaak onvermijdelijk en kunnen de kosten van lenen verhogen. Kredietverstrekkers voor kleine bedrijven brengen verschillende bedragen in rekening voor vooruitbetalingen op basis van factoren zoals de grootte van de lening, de lengte van de terugbetalingstermijn, de kredietscore en het type zakelijke lening.

Wanneer u een lening voor kleine bedrijven aanvraagt, moet uw geldschieter duidelijk zijn over wat elke vergoeding dekt en uitleggen wat u niet begrijpt.

Hier zijn enkele van de meest voorkomende kosten die kunnen worden geassocieerd met een lening voor kleine bedrijven:

  • De originatievergoeding. Voor het afhandelen van een nieuwe lening worden eenmalig kosten in rekening gebracht.
  • Inschrijfgeld. Underwriters brengen kosten in rekening voor het beoordelen en verifiëren van de documenten die u heeft verstrekt, zoals financiële overzichten, persoonlijke bankafschriften, kredietrapporten en belastingaangiften.
  • Afsluitingskosten. Vergoedingen voor het onderhoud van leningen, zoals een vergoeding voor het inpakken van leningen, taxatie van commercieel onroerend goed of bedrijfswaardering.

Gerelateerde onderwerpen (advertenties):

Om er een paar te noemen: wat zijn de soorten zakelijke leningen?

Termijnleningen

Een termijnlening is een veel voorkomende vorm van commerciële financiering. U krijgt vooraf een bedrag ineens, dat u vervolgens in een bepaalde periode met rente terugbetaalt. Online kredietverstrekkers verstrekken termijnleningen tot $ 1 miljoen en kunnen sneller financiering verstrekken dan banken die leningen voor kleine bedrijven verstrekken.

SBA-leningen

Deze leningen, die door banken en andere kredietverstrekkers ter beschikking worden gesteld, worden gegarandeerd door de Small Business Administration. De lengte van de terugbetalingsperiode op een SBA-lening wordt bepaald door hoe u van plan bent het geld te gebruiken. Ze variëren van zeven jaar voor werkkapitaal tot tien jaar voor de aankoop van apparatuur en vijfentwintig jaar voor de aankoop van onroerend goed.

Apparatuurleningen

Apparatuurleningen helpen u bij de aankoop van apparatuur voor uw bedrijf en kunnen financiering voor semi-vrachtwagens omvatten. (Er zijn zakelijke autoleningen voor auto's, bestelwagens en lichte vrachtwagens beschikbaar.) De looptijd van een lening voor apparatuur is doorgaans afgestemd op de verwachte levensduur van de apparatuur en de apparatuur dient als onderpand voor de lening. Tarieven worden bepaald door de waarde van het materieel en de sterkte van uw bedrijf.

Zakelijke creditcards

Creditcards voor bedrijven zijn doorlopende kredietlijnen. U kunt de kaart naar behoefte gebruiken en terugbetalen, zolang u minimale maandelijkse betalingen doet en uw kredietlimiet niet overschrijdt. Ze worden meestal het best gebruikt om lopende uitgaven zoals reizen, kantoorbenodigdheden en nutsvoorzieningen te financieren.

Voorschotten in contanten van de handelaar

U krijgt vooraf een forfaitair bedrag dat u kunt gebruiken om uw bedrijf te financieren. In plaats van een enkele vaste maandelijkse betaling van een bankrekening te doen, zoals bij een termijnlening, doet u betalingen op een voorschot in contanten van een handelaar door dagelijks een percentage van uw creditcard- en debetkaartverkopen in te houden, of door vaste dagelijkse of wekelijkse opnames te doen van een bankrekening.

Microlening

Microleningen zijn kleine leningen van $ 50,000 of minder die beschikbaar worden gesteld door non-profitorganisaties en missiegedreven geldschieters. Deze leningen zijn doorgaans beschikbaar voor start-ups, nieuwere bedrijven en bedrijven in achtergestelde gebieden.

Concluderen?

Er zijn talloze soorten leningen voor kleine bedrijven, variërend van een zakelijke kredietlijn tot factoring van facturen tot contante voorschotten van verkopers, elk met zijn eigen voor- en nadelen. De beste keuze voor uw bedrijf wordt bepaald door wanneer u het geld nodig heeft en waarvoor u het nodig heeft!

Gerelateerde onderwerpen (advertenties):

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Delen op LinkedIn
Deel via whatsapp
Deel via e-mail

Ontvang de beste virale verhalen rechtstreeks in je inbox!

Ontdek meer

AdobeStock_194071069-1024x540
2022: Prijzen voor een dag volmondige tandheelkundige implantaten kunnen u echt verrassen
EvP4rmhwIEplbji3T89aT8KgokK5uNQCwl40WeZp
Langdurige rugpijn kan eindelijk worden verholpen met dit nieuwe product dat al vele levens heeft veranderd (u zult misschien verrast zijn door de resultaten)
WhatsApp Afbeelding 2023-05-14 op 13.08
Ontdek de beste tips voor het vinden van betaalbare huurappartementen - Start vandaag nog met zoeken!
Zou-die-donkere-plek-een-holte kunnen zijn (1)
Deze tandpasta voor het bleken van tanden deed me geloven in magie! (Je zou verrast kunnen zijn door de resultaten)
Delen op Facebook
Delen op Twitter
Delen op LinkedIn
Deel via whatsapp
Deel via e-mail

Ontdek meer

SouhaHassine_ROHMhalfgeleider
Het gemiddelde salaris van een programmeur in 2022 is gewoon verbluffend
Screenshot-2023 05-17 112629
Onverkochte jurken voor 2022 worden nu voor bijna niets gedistribueerd! Jurken van hoge kwaliteit tegen verrassende prijzen (mis het niet!)
fix-small-hole-in-drywall-1822830_hero_1558-ab0caafc5ea2426d82b06dae49a22b09
Revolutionaire muurreparatie: ontdek de ongelooflijke kracht van de baanbrekende nieuwe muurreparatiepasta - het verandert je leven!
Lassen-1
Deze onverkochte geweldige handgereedschappen worden nu voor niets gedistribueerd! Kijk binnen - prijzen kunnen u echt verrassen
PHP-codefragmenten Aangedreven door : XYZScripts.com