Verpleegkundige worden: het gemiddelde salaris van een verpleegster in 2023 is gewoon verbluffend

Zorgtaken behoren tot de snelstgroeiende beroepen, en naarmate de oudere bevolking groeit, zullen ook de beroepsvooruitzichten voor zorgverleners toenemen. En natuurlijk de salarissen!

Gerelateerde onderwerpen (advertenties):

De werkgelegenheid voor thuiszorg en persoonlijke verzorging zal naar verwachting met 34 procent groeien van 2019 tot 2029, veel sneller dan het totale groeipercentage van 4 procent. Verpleegkundigen en verpleegkundigen hebben een veelbelovende baanvooruitzichten, met verwachte stijgingen van 8% voor verpleegassistenten, 9% voor erkende praktijkverpleegkundigen (LPN) en 7% voor geregistreerde verpleegkundigen (RN).

Wie als mantelzorger wil werken, kan kiezen uit verschillende functies. Voor sommige functies is een hbo-opleiding en een certificering vereist. Anderen hebben minimale opleidingseisen, er zijn korte trainingsprogramma's beschikbaar en er wordt on-the-job training gegeven.

Deze blog leert je over de verschillende soorten banen die beschikbaar zijn voor zorgverleners en, belangrijker nog, hoeveel zorgverleners momenteel verdienen in de Verenigde Staten.

Soorten verzorger banen

Cliënten van alle leeftijden krijgen gezondheidszorg en persoonlijke hulp van beginnende zorgverleners. Meer geavanceerde banen omvatten het monitoren van patiënten met medische problemen en het verlenen van gezondheidsdiensten. Lees meer over enkele van de meest voorkomende banen voor zorgverleners in het onderstaande gedeelte.

  • Metgezel/huisvrouw: Biedt huishouding, maaltijdbereiding en gezelschap.
  • Gecertificeerd verpleegkundig assistent (CNA): Geeft patiënten basisgezondheidszorg en hulp.
  • Verzorgers in het hospice: zorg voor patiënten die het einde van hun leven naderen.
  • De gediplomeerd praktijkondersteuner (LPN): Houdt de gezondheid van de patiënt bij en biedt medische basiszorg.
  • Geregistreerde verpleegkundige (RN): Plannen en leveren van zorg, advies en emotionele steun aan patiënten en hun families. Verpleegkundigen zijn vaak verantwoordelijk voor assistenten en assistenten.
  • Persoonlijke verzorger/assistent: Deze functie is vergelijkbaar met die van een thuishulpverlener. De verzorger helpt bij activiteiten zoals wassen, verzorgen, maaltijden bereiden en huishoudelijke taken.

Gerelateerde onderwerpen (advertenties):

Welke verantwoordelijkheden houden de banen van een verzorger in?

De rol van mantelzorger verschilt per functie. Je bent verantwoordelijk voor het assisteren van klanten met dagelijkse basislevensactiviteiten zoals baden, aankleden, verzorgen, maaltijdbereiding, vervoer, winkelen en huishouden als je werkt als thuishulpverlener of persoonlijke verzorgingsassistent.

Sommige zorgberoepen controleren en verlenen naast persoonlijke zorg ook medische zorg. Verpleegkundigen nemen bijvoorbeeld vitale functies en kunnen medicijnen verstrekken aan patiënten. Als u in een functie wilt werken waarbij medische zorg aan patiënten wordt verleend, moet u in staat zijn medicijnen en behandelingen toe te dienen, medische apparatuur te controleren en te bedienen, medische dossiers bij te houden en families en patiënten te leren omgaan met ziekten en verwondingen.

Wat zijn de arbeidsmogelijkheden voor mantelzorgers?

Alternatieven op de werkplek

Een van de voordelen van werken als verzorger is dat u kunt kiezen uit een verscheidenheid aan werkomgevingen, zoals privéwoningen, zorginstellingen, kinderdagverblijven voor volwassenen, hospices, bejaarden- en begeleid wonen en ouderenzorg.

Minimumloonvereisten

Alle directe werknemers die thuiszorgdiensten verlenen, zoals gecertificeerde verpleegassistenten of thuiszorgmedewerkers, hebben recht op minimumloon en overuren.

Hoe vind je een Verzorger baan?

Er zijn verschillende plaatsen waar je een baan als verzorger kunt zoeken. Eén benadering is om eenvoudig een Google-zoekopdracht uit te voeren om te zien welke banen beschikbaar zijn in het door u gekozen gebied. Er zijn tal van andere manieren om banen voor zorgverleners te vinden, zoals:

Direct solliciteren: Veel medische instellingen hebben vacatures op hun websites. Bekijk de loopbaansecties van lokale organisaties voor actuele vacatures en on-the-job trainingsprogramma's.

Zoek naar vacatures op de volgende websites: Gebruik bij het zoeken op een vacaturesite zoals Glassdoor trefwoorden als verzorger, CNA, HHA, enzovoort voor het soort baan dat u zoekt. Zorg ervoor dat u uw zoekopdracht verfijnen op locatie om de meest relevante vacatures op de beste vacaturesites te vinden.

Werk met een uitzendbureau: bureaus vervullen veel vacatures voor thuiszorg, evenals enkele banen in ziekenhuizen en zorginstellingen. Als u bureaus wilt vinden om mee samen te werken, zoekt u op Google naar 'uitzendbureaus in de gezondheidszorg bij mij in de buurt' of 'gezondheidszorgbureau'.

Hoeveel betalen Caregiver jobs per uur?

Het gemiddelde uurloon voor een verzorger in de Verenigde Staten is $ 12.44 per uur vanaf 18 februari 2022. Het gemiddelde loonbereik voor een verzorger varieert sterk (tot $ 3.12), wat inhoudt dat er tal van mogelijkheden zijn voor vooruitgang en een hoger loon gebaseerd op vaardigheidsniveau, locatie en jarenlange ervaring.

We hebben enkele steden geïdentificeerd waar het gemiddelde salaris voor zorgverleners hoger is dan het nationale gemiddelde. Sunnyvale, CA staat bovenaan de lijst, met Greenwich, CT en Santa Rosa CA op de tweede en derde plaats. Santa Rosa, CA presteert beter dan het nationale gemiddelde met $ 5,180 (20.0%), en Sunnyvale, CA presteert beter dan het nationale gemiddelde met nog eens $ 6,234 (24.1%).

Het is veelbetekenend dat er een zeer actieve arbeidsmarkt voor zorgverleners is in Sunnyvale, CA, en dat er momenteel verschillende bedrijven zijn voor dit soort functies. Aangezien de gemiddelde salarissen van deze steden hoger zijn dan het nationale gemiddelde, lijken de kansen voor economische vooruitgang als verzorger buitengewoon vruchtbaar.

Ten slotte is een andere factor om te overwegen dat het gemiddelde salaris in deze topsteden slechts 7% varieert tussen Sunnyvale, CA en Dickinson, ND, wat het beperkte potentieel voor loonsverhoging versterkt. Bij het overwegen van locatie en salaris voor een rol als verzorger, kan de mogelijkheid van lagere kosten van levensonderhoud de belangrijkste factor zijn om te overwegen.

Wat zijn de best betaalde banen voor verzorgers in de VS?

Private Family Caregiver, Interim Caregiver en Senior Caregiving zijn enkele voorbeelden van deze rollen.

Belangrijk is dat al deze functies tussen $ 32,241 (124.6%) en $ 43,284 (167.3%) meer betalen dan het gemiddelde salaris van een verzorger van $ 25,878. Als u gekwalificeerd bent, kan het worden aangenomen voor een van deze gerelateerde banen voor verzorger u helpen meer te verdienen dan de gemiddelde verzorgerspositie.

Concluderen?

De vraag naar gekwalificeerde zorgverleners neemt in de VS elke dag toe. Het is veilig om te zeggen dat dit beroep alleen maar meer financiële zekerheid zal bieden aan wie ervoor kiest!

 

Gerelateerde onderwerpen (advertenties):

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Delen op LinkedIn
Deel via whatsapp
Deel via e-mail

Ontvang de beste virale verhalen rechtstreeks in je inbox!

Ontdek meer

s-l1600
Deze compacte en krachtige trimmers zullen u versteld doen staan!
WhatsApp Afbeelding 2021-10-14 op 14.49
Hoe om te gaan met verslaving in stijl? Luxe revalidatiecentra die je moet zien om te geloven
regels-voor-het-gebruik-scooters
Goed nieuws: prijzen op scootmobielen zijn dramatisch gedaald, lees waarom (maak gebruik van en verander uw levenskwaliteit)
1_5e70caf4-0c3f-42f9-b3ee-1537d21f1958_1400x
Geen grapje! Onverkochte slimme bedden worden nu verkocht voor uitstekende lage prijzen (profiteer)
Delen op Facebook
Delen op Twitter
Delen op LinkedIn
Deel via whatsapp
Deel via e-mail

Ontdek meer

105591268-1543156642887gettyimages-1064543724
Beste online winkelsites om van te kopen - u zult de prijzen op deze online winkelsites niet geloven!
8e35df11adafee92c592d0ec1b27af58
Inloopbaden zijn een geweldige oplossing voor senioren en de prijzen in 2023 zijn gewoon verbluffend!
tanden bleken
Nieuwe technologie maakt het bleken van tanden gemakkelijker en effectiever dan ooit (prijzen zijn ongelooflijk betaalbaar)
bigstock-Isometrische-Internet-Hacker-Atta-346273381_1024X684
Experts op het gebied van cyberbeveiliging maken een absolute moord op salarissen in 2022: zo wordt u er een
PHP-codefragmenten Aangedreven door : XYZScripts.com