De CoolSculpting-revolutie: vet bevriezen voor prijzen onder nul

Cool Sculpting is een vetverliestechniek die zich richt op vet in lichaamsdelen die moeilijker te verliezen zijn met een dieet en lichaamsbeweging. Het heeft minder bijwerkingen dan andere vetreductieprocedures zoals liposuctie. Hoewel het over het algemeen veilig is, moeten consumenten zich bewust zijn van mogelijke negatieve effecten.

Gerelateerde onderwerpen (advertenties):

In deze blog vind je alle informatie die je nodig hebt over Cool Sculpting. Lees verder voor meer informatie!

Wat is Cool Sculpting?

Cool Sculpting is een merknaam voor het cryolipolyse proces van vetreductie. Het is goedgekeurd door de Food and Drug Administration (FDA).

Het gebruikt temperaturen onder het vriespunt om vetcellen te desintegreren, net als andere vormen van cryolipolyse. Koude temperaturen beschadigen vetcellen echter meer dan andere cellen. Dit betekent dat de kou geen invloed heeft op andere cellen in het lichaam, zoals de huid of het onderliggende weefsel.

Afhankelijk van het gebied waarop een persoon zich wil richten, duren de meeste Cool Sculpting-procedures 35-60 minuten. Er is geen exacte uitvaltijd omdat er geen schade aan de huid of het weefsel is.

De behandelaar stofzuigt de huid die zich boven het vetweefsel bevindt in een instrument dat de vetcellen tijdens de operatie koelt. De koude temperaturen verdoven het gebied, en sommige mensen ervaren het koud.

Sommige mensen kunnen pijn ervaren op de CoolSculpting-behandelplaats, vergelijkbaar met wat ze kunnen ervaren na een intensieve training of een kleine spierblessure. Anderen hebben geklaagd over steken, stijfheid, lichte verkleuring, zwelling en jeuk.

Na de operatie kan het 4-6 maanden duren voordat vetcellen het lichaam van een persoon verlaten. Gedurende die tijd zal het vetgebied merkbaar krimpen met 20%.

Hoeveel kost de procedure?

De nationale gemiddelde kosten van niet-invasieve vetreductiebehandelingen bedragen $ 1,437, volgens het statistiekenrapport 2020 van de American Society of Plastic Surgeons.

De kosten van een behandeling variëren op basis van het aantal behandelingen en de te behandelen locaties: De behandeling is duurder naarmate het gebied groter is.

Het is ook een goed idee om te overwegen hoeveel behandelingen nodig zijn. Er kunnen bijvoorbeeld grotere behandelingen nodig zijn in gebieden met meer vet. Bovendien kunnen de kosten worden beïnvloed door factoren zoals geografische locatie en het vermogen van de behandelaar.

Omdat CoolSculpting een cosmetische ingreep is die een onderliggend gezondheidsprobleem niet geneest, wordt deze meestal niet gedekt door de verzekering.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van Cool Sculpting?

Cryolipolyse is een niet-invasief proces waarbij geen snijwonden, anesthesie of medicijnen nodig zijn die een allergische reactie kunnen veroorzaken. Dit betekent dat in vergelijking met meer ingrijpende procedures zoals liposuctie, het aantal problemen en bijwerkingen wordt verminderd.

De meeste bijwerkingen van CoolSculpting zijn beperkt tot gelokaliseerde reacties, zoals:

  • Blauwe plekken, zwelling of roodheid
  • Pijn, steken of pijn
  • Pijn die langzaam opkomt
  • PAH staat voor paradoxale adipose hyperplasie, een progressieve toename van het behandelingsgebied veroorzaakt door een ongewenste reactieve reactie in het vetweefsel die eerder groei dan celdesintegratie induceert. De prevalentie van PAK is extreem laag.

Is Cool Sculpting effectief in het verwijderen van vet?

CoolSculpting en andere vormen van cryolipolyse zijn uiterst effectief en populair. Mensen moeten zich er echter van bewust zijn dat de voordelen van de behandeling beperkt zijn tot de behandelde gebieden. Het heeft ook geen invloed op de huidverstrakking.

Bovendien werkt de methode niet voor iedereen. Het werkt het beste bij personen die dicht bij hun optimale lichaamsgewicht zitten en heeft knijpbaar vet op resistente plekken.

Hardnekkig vet, ook wel onderhuids vet genoemd, is een soort knijpbaar vet dat door het hele lichaam wordt aangetroffen. Dit verschilt van visceraal vet, het hardere vet dat zich rond de buikorganen verzamelt. Hoewel CoolSculpting visceraal vet niet kan behandelen, is het geschikt voor vetophopingen net onder het huidoppervlak.

Andere factoren, zoals levensstijl, kunnen ook een rol spelen. Helaas is CoolSculpting geen wondermiddel voor gewichtsverlies of een wondermiddel voor een zittende levensstijl.

Als je ongezond blijft eten en inactief blijft terwijl je CoolSculpting krijgt, zul je minder vetverlies zien.

Gerelateerde onderwerpen (advertenties):

Wie is de ideale kandidaat voor deze procedure?

Cryolipolyse is het beste voor mensen die dicht bij hun ideale gewicht zitten. CoolSculpting is een bekende vetreductiebehandeling, geen afslankbehandeling. Voor de beste resultaten zou je binnen een paar kilo van je streefgewicht moeten zijn, met slechts een paar hardnekkige vetgebieden die je kwijt kunt raken met een dieet en lichaamsbeweging.

Is Cool Sculpting hetzelfde als liposuctie?

CoolSculpting is een klinische vetreductietechniek vergelijkbaar met liposuctie. De vetcellen worden permanent verwijderd, vergelijkbaar met liposuctie. CoolSculpting geeft resultaten die gelijkwaardig zijn aan liposuctie. CoolSculpting is echter geen liposuctie. De twee moeten niet worden verward.

Een daarvan is een procedure die vetcellen uit het lichaam verwijdert (liposuctie). De andere is een niet-chirurgische procedure voor permanent vetverlies die minder duur en uiterst succesvol is (CoolSculpting).

Liposuctie is een beter alternatief als u een aanzienlijke hoeveelheid gewicht en vet moet verliezen. Als u echter gewoon hardnekkig onderhuids vet moet verwijderen, is CoolSculpting een beter alternatief dan liposuctie omdat het niet-chirurgisch en niet-invasief is.

Heeft Cool Sculpting voordelen?

CoolSculpting is een geweldige optie voor klanten die permanent willen afvallen zonder de invasiviteit of kosten van liposuctie. CoolSculpting heeft de volgende voordelen:

  • Vetverlies met klinisch bewijs
  • Herstel zonder downtime
  • Pijnloze en eenvoudige behandelingen
  • Binnen 8 tot 12 weken zie je een merkbaar verschil.
  • Behandelingsopties omvatten de buik, dijen, flanken, bovenarmen, kin, enz.

Kandidaten binnen 15 tot 20 lbs van hun gewenste gewicht zijn geweldige kandidaten voor CoolSculpting. Hoewel CoolSculpting de vetcellen permanent verwijdert, kan het de vorming van nieuwe niet voorkomen. Als gevolg hiervan moeten cliënten zich inzetten voor gezond gedrag om hun voordelen te behouden.

Concluderen?

CoolSculpting is een geweldige manier om af te vallen. Het is echter niet voor iedereen van toepassing en behandelt niet de onderliggende reden voor overtollig vet. Om de effectiviteit van de operatie te vergroten, moeten patiënten deze combineren met aanpassingen van de levensstijl.

CoolSculpting is slechts één vetreductiestrategie. Een persoon moet met een arts praten over keuzes voor vetverwijdering en de voordelen en gevaren van dergelijke procedures, die per persoon kunnen verschillen.

Gerelateerde onderwerpen (advertenties):

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Delen op LinkedIn
Deel via whatsapp
Deel via e-mail

Ontvang de beste virale verhalen rechtstreeks in je inbox!

Ontdek meer

close-up-senior-man-controleert-zijn-oog
Ontdek wat echt de oorzaak is van maculaire degeneratie en hoe u dit kunt voorkomen! (Kritiek voor senioren, eerste symptomen)
ef8024f9472e8feb41448a632a1c47fa
Deze waterfiltratiesystemen gaan je leven veranderen! Ontvang direct vers water
Ontvetter Spray
Deze virale ontvetterspray werkt als magie! En het beste deel? Het kost bijna niets (mis het niet)
lening-bank
In 2023 - Iedereen kan een geweldige geldlening krijgen, ongeacht de kredietscore (kijk naar binnen)
Delen op Facebook
Delen op Twitter
Delen op LinkedIn
Deel via whatsapp
Deel via e-mail

Ontdek meer

8e35df11adafee92c592d0ec1b27af58
Inloopbaden zijn een geweldige oplossing voor senioren en de prijzen in 2023 zijn gewoon verbluffend!
Screenshot_4
Verrassende prijzen in 2023 voor deze elektrische fietsen! Ze zijn best verkocht en van topkwaliteit (mis het niet)
WhatsApp Afbeelding 2022-03-29 op 15.59
Deze onverkochte luxeauto's uit 2021 worden nu bijna weggegeven
bg-6
Invisalign-prijzen in 2023 zijn verbluffend! Het is geweldig
PHP-codefragmenten Aangedreven door : XYZScripts.com